KEMINMAAN PINTAKÄSITTELY
Tehokasta ja turvallista!
Keminmaan pintakäsittelyn kohteita Keminmaan pintakäsittelyn kohteita Keminmaan pintakäsittelyn kohteita Keminmaan pintakäsittelyn kohteita Keminmaan pintakäsittelyn kohteita dummy
Keminmaan Pintakäsittelyn logo

Lasimurskalla puhaltaminen Kemin seudulla ja koko Suomessa - hyvä pohja automaalille

Lasimurskalla puhaltaminen sopii hyvin esimerkiksi maalattavan ajoneuvon pohjakäsittelyyn, sillä se ei jätä mitään jäämiä puhdistettuun pintaan. Murska jättää autoon karhean, tasaisen pinnan, joka on käytettävissä sellaisenaan useimmille maaleille. Menetelmällä voidaan hyvin puhaltaa ohuttakin peltiä, kuten auton koria.

Lasimurskalla saadaan poistettua ruostetta, johon soodapuhallus ei tehoa. Soodapuhdistus on kuitenkin oikea vaihtoehto kaikkein herkimmille pinnoille, sillä lasimurskalla puhaltaminen on hiovaa.

Puhallettua lasia ei tarvitse kerätä talteen, sillä kuten soodakin, se on ympäristöystävällistä. Sitä käytetään yleisesti maatäytteenä. Lasi ei myöskään aiheuta haavoja, sillä se on hienonnettu niin pieniksi paloiksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Keminmaan Pintakäsittely on alan asiantuntija. Palvelemme Kemi, Tornio, Oulu, Rovaniemi ja koko Suomi.